کانکس مدیریتی

کانکس مدیریتی بدین شکل تعریف می شود که در ابعاد مختلف و با تعداد اتاق و پنجره های متفاوت با نمای داخلی شکیل ساخته می شود. به دلیل استقامت و زیبایی ظاهری این نوع کانکس ها و همچنین سهولت در نصب و جابجایی باعث شده تا امروزه بسیاری از اداره جات کوچک و بزرگ از این نوع کانکس ها استفاده کنند.

این کانکس ها در تعداد طبقات مختلف و به صورت دوقلو و چندقلو که بیشتر برای ایجاد شرکت های بزرگتر و پروژه های عظیم اجرا میگردد.

جهت مشاوره و خرید انواع کانکس و کانتینر با شماره 09122753600 تماس حاصل فرمایید.

امکانات داخلی کانکس مدیریتیامکانات کانکس مدیریتی

از امکاناتی داخلی این کانکس ها می توان به اتاق مدیریت ، آشپزخانه ، اتاق پرسنلی ، نمازخانه و حتی سرویس های بهداشتی اشاره کرد.

طریقه ی ساخت کانکس مدیریتی ، در هنگام طراحی و ساخت کانکس مدیریتی توجه به نوع کاربری بودن آن و شرایط استفاده آن از اهمیت به خصوصی برخوردار است.

در این صورت بتوان از آن به عنوان یک دفتر کاری مدیریتی و به نوعی چشم یک مجموعه استفاده کرد.

زیرا این سازه در واقع یک کانکس اداری بوده است . که محل ملاقات با میهمانان و مدیران ارشد و بالا دستی ها خواهد بود.

کانکس مدیریتی می بایست دارای فضایی باشد تا برای قرار دادن میز منشی و فضای انتظار برای مراجعه کنندگان باشد.

تا زمانی که همزمان چند نفر قصد ملاقات با مدیر را دارند بتوانند در این فضایی که وقتشان تلف می شود را صبر کنند.

همانطورکه شرایط ملاقات فراهم شود حتی در صورت امکان و اگر فضای کافی وجود داشته باشد.

می توان اتاقی جداگانه به عنوان اتاق جلسات در کانکس مدیریتی تعبیه شده . تا جلسات مهم با پرسنل و یا مدیران ارشد در این اتاق برگزار شود.

برای پذیرایی از مراجعین و میهمانان بهتر است فضایی به عنوان آبدارخانه نیز در آن وجود داشته باشد . تا سرویس دهی به مراجعین و مدیریت بخوبی انجام گیرد.

کاربری کانکس مدیریتی

برای این نوع کاربری بهتر است ارتفاع سقف بلند تر باشد تا فضا حس اداری بهتری را القا کند. زمان برگزاری جلسات و فضای دل نشین تری ایجاد نماید تا افراد احساس راحتی کنند.

کف کانکس مدیریتی بهتر است از نوع سرامیک با رنگ روشن باشد تا نظافت آن نیز راحت باشد.

در هنگام رفت و آمد و عبور و مرور زیاد ایجاد لرزه نکند . همچنین رنگ دیواره های داخلی بهتر است از رنگ های روشن و رنگ پرده ها کمی تیره تر باشد . تا افراد داخل کانکس دچار افسردگی نشوند.

این کار باعث بهبود کارکنان و مدیران و افرادی که برای ملاقات هم می آیند.

باعث شود به طور عالی جذب شرکت یا پروژه شوند . نمای خارجی کانکس مدیریتی باید جوری باشد که از دور هر کسی بتواند دفتر مدیریت را تشخیص دهد.

طراحی و دکوراسیون کانکس مدیریتی

از نظر نوع طراحی و دکوراسیون شبیه به سازه های پیش ساخته و کانکس های مجاور فرق داشته باشد.

دیگر امکاناتی که می شود در این کانکس ها از نوع کامپوزیتی باشد. با شیشه های سکوریت برای ایجاد دید و نظارت بر امور مجموعه با نور پردازی خارجی به همراه درب اداری یا از نوع ضد سرقت یا به عبارتی قفل کامپیوتری باشد.

تا به راحتی بتوان با فضای خارجی ارتباط برقرار کند. محل قرارگیری کانکس مدیریتی می بایست به گونه ای باشد که خودرو تا نزدیکی سازه بتواند برود.

تا خود مدیر و میهمانان و مدیران ارشد مجبور به طی مسافت طولانی برای رسیدن به دفتر کار باشد. و در صورت نیاز در کمترین فرصت راننده با خودرو مقابل سازه جهت امور اداری حاضر شود.

کانکس مدیریتی سازه ای پیش ساخته جهت استقرار پخش مدیریتی یک شرکت یا مجموعه کاری می باشد. همچنین برای کاربرد های اداری جهت دفاتر پروژه ها و کارخانه جات های تولیدی می باشد . که به عنوان دفتر مدیر عامل یا مدیر پروژه استفاده می شود.(کانکس پیش ساخته)

همچنین به لحاظ زیبایی و هم از لحاظ کیفیت و امکانات دارای خصوصیات متفاوتی نسبت به کانکس های معمولی وکارگاهی است.

تفاوت های کانکس مدیریتیتفاوت های کانکس مدیریتی

عبارتند از این تفاوت ها لوکس بودن فضای داخلی ، تجهیزات آن و همچنین دارا بودن بخش هایی است: مانند میز منشی ، اتاق جلسات ، میز ناهار خوری ، آبدارخانه جهت پذیرایی از مراجعین و همکاران بوده است.

تا این امکانات باعث لوکس بودن این فضا باشد . و بتواند پاسخگوی نیاز یک مجموعه از بخش مدیریتی خود باشد.

کانکس مدیریتی کاربردی به خصوصی نیز در این زمینه ها دارد که میتوان گفت در واقع این بنا یک کانکس اداری بوده است.

که کارمندان رده بالا یا همان مدیران و مدیران ارشد یک مجموعه کاری و اداری از آن به عنوان دفتر کاری خود استفاده می کنند.

مجهز بودن کانکس های اداری

و برای خود سوال پیش می آید چرا از این روش برای مجهز کردن دفاتر اداری خود استفاده می کنند.

دلایلی زیادی می تواند داشته باشد که از آن دلایل می توان گفت کمبود فضای کافی ای در محیط یا ساختمان اداری باشد. یا موقت بودن و دائمی نبودن محل استقرار این مدیران و کارکنان یک شرکت باشد.

یا یک پروژه و یا نداشتن زمان کافی برای انجام دادن پروژه های عظیم و خیلی طولانی و فراهم نبودن شرایط ساخت یک دفتر مدیریتی باشد.

بیشتر بخوانیم : کانکس مسکونی

که همه ی این اینها دست به دست هم داده اند تا یک مجموعه تصمیم به خرید کانکس مدیریتی برای بخش اصلی یا همان ریشه مجموعه ی خود بگیرد. کانکس مدیریتی برای یک دفتر کار و یا فضایی برای مدیر یک مجموعه است.

که می بایست اتاق ها و بخش های پیوسته از جمله فضای منشی و انتظار،اتاق نگهداری اسناد،اتاق جلسه و آبدارخانه ، لابی ورودی و در نهایت اتاق مدیر مجموعه را مورد هدف قرار داد.

که در این بخش ها جز الزامات نبوده و هر مجموعه برای لازم بودن خود می تواند یک کانکس مدیریتی با یک یا چند بخش از قسمت هایی که نام برده شد را تهیه کند. این کانکس ها می توانند از یک کیوسک 3*4 تا یک سازه با اتاق های مختلف تشکیل شده باشد.ابعاد خاصی به صورت استاندارد برای آن وجود ندارد.

انواع کانکس های مدیریتیانواع کانکس مدیریتی

کانکس مدیریتی انواع مختلفی و طرح های متفاوتی دارد که ممکن است ضمن رعایت اصول کلی یک بنای متناسب با کاربری دارای ظاهری کاملا متفاوت باشد. ابعاد کاملا متفاوتی از یکدیگر باشند و دلیل این تفاوت نیز سلیقه خریدار و بودجه ای است. که ایشان برای این منظور در نظر گرفته می باشد.

از همین رو نمی توان این را به چند مدل محدود طبقه بندی کرد مثلا چوبی یا کامپوزیت جدا نمود.

اما در این نوع ها هم مشترکاتی هست مثل لوکس بودن به گونه ای که در بر داشتن یک مدیر بوده است. معمولا همه آن ها از در ابتدا طراحی اختصاصی می شوند.

کانکس مدیریتی برای در محیط هایی که مستقیما در کنار عملیات عمرانی است. یا فعالیت هایی که امکان سقوط مصالح ساختمانی یا ریزگرد های صنعتی بر روی آن وجود دارد مناسب نبوده است.

زیرا این سازه ها دارای خصوصیات خاص و معمولا از مصالح حساس تری نسبت به سازه های کارگاهی تولید می شوند.

عمر سازه به شدت پایین هستند و باعث تخریب آن می گردد . یعنی به طور کلی خیلی ظریف و حساس هستند نباید در نزدیکی های این جور مصالح و جاهای پر خطر قرار گیرد.

طراحی کانکس های مدیریتی

کانکس مدیریتی به صورتی طراحی می شود.که حداقل یک اتاق بین ۱۲ تا ۲۰ مترمربع جهت اتاق مدیریت باشد.

با جا نمایی یک عدد میز مدیریت باشد و درصورت امکان ابعاد بزرگتر در نظر میگیرند. زیرا ممکن است یک میز کنفرانس نیز ترتیب داده شود. (انواع کانکس)

همچنین یک اتاق در کنار اتاق مدیریت در کانکس نیز به عنوان اتاق منشی و اتاق انتظار مراجعه کنندگان نیز می توان آماده کرد تا اتاق مدیریت تکمیل گردد.

زمان ساخت یک کانکس مدیریتی از شروع طراحی و آماده سازی محصولات مورد نیاز تا ساخت یک دستگاه کانکس مدیریتی مورد نیاز است. بین 20 تا 30 روز به طول می انجامد که بهتر است در این نوع سازه زمان بیشتری بگیرد. جهت ساخت جزئیات آن صرف شود تا دقت و ظرافت فدای سرعت نگردد زیرا انتظار ما از این سازه ظرافت و زیبایی است.

قیمت کانکس مدیریتی

قیمت این نوع کانکس ها برا اساس متر مربع بوقیمت کانکس مدیریتیده است. و تحت تاثیر طرح کلی سازه و طراحی داخل و دکوراسیون قرار گرفته است. و همه ی این ها قابل محاسبه است که هر شرکت قیمت های متفاوتی دارد.

Rate this post