انواع کانتینر

امروزه در بحث حمل و نقل های دریایی استفاده از کانتینر بسیار مرسوم شده است. این روش حمل و نقل دارای مزیای مختلفی نیز می باشد. انواع کانتینر ها به صورت استاندارد در ابعاد گوناگون تولید می شوند.

این تفاوت در ابعاد به شما این امکان را می دهد تا با توجه به شرایط کالای خود نوع آن را انتخاب کنید. در استفاده از کانتینر برای حمل و نقل امنیت کالای شما تضمین می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع کانتینر را توضیح دهیم.

جهت مشاوره و خرید انواع کانکس و کانتینر با شماره 09122753600 تماس حاصل فرمایید.

کانتینر رو باز یا اوپن تاپروباز

کانتینر رو باز یا همان اپن تاپ کانتینری است که سقف ندارد و به جای سقف فلزی از پارچه به عنوان سقفش استفاده می‌کنند. این کانتینر ها به دو نوع فابریکی و یا دست ساز موجود است. (کانکس)

کانتینر روباز فابریکی طوری است که اول توسط کارخانه تولید می‌شود  و به صورت بدون سقف است. این کانتینر ها دارای استاندارد جهانی می‌باشند و در همه ی گمرک ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کانتینر روباز در مدل دست ساز توسط خود افراد ساخته می‌شوند که گمرک ها از این مدل برای بارگیری استفاده نمی‌کنند چون که فاقد استاندارد بین المللی است.

کانتینر رو باز یا همان اپن تاپ را برای حمل و نقل کالاهای بسیار سنگین  مورد استفاده قرار می‌دهند. به دلیل وزن بالایی که کالاها دارند و ابعاد بزرگ آن باید از قسمت سقف کانتینر رو باز با وسیله جرثقیل بارگیری می‌کنند.

کانتینر رو باز را اکثرا برای کالاهای خشک و کالاهایی که بسته بندی مشخصی ندارند مانند حبوبات، ماسه، شن، سیمان و… استفاده می‌کنند.

مزایای کانتینر رو باز یا اپن تاپ

کانتینر رو باز از محصولات در برابر سرقت، شکستگی و هر گونه خط و  خراشی محافظت می‌کند. همچنین باعث می‌شود هزینه های حمل و نقل و بسته بندی شما کاهش یابد.

کانتینر رو باز از متریال درجه یک و مقاوم و مستحکم ساخته شده است. این نوع کانتینر کالا را به صورت یکجا و بسیار آسان جابجا می‌کند. کانتینر روباز متل کانتینر هایی که قبلا گفته شد دارای دو نوع در ابعاد 20 فوتی و 40 فوتی موجود است.

کانتینر رو باز 40 فوتروباز 40 فوت

کانتینر رو باز 40 فوت دارای طول داخلی 12.036 متره و عرض داخلی آن 2.35 متر است. ارتفاع داخلی کانتینر 40 فوتی با ارتفاع داخلی کانتینر 20 فوتی یکی هستند یعنی 2.35 متر. (کانتینر اداری)

کانتینر رو باز 40 فوت عرض درب هایش 2.35 و ارتفاع درب ها 2.274 متر هست. مساحت این کانتینر هم 65.5 متر مکعب  است و حداکثر باری که می‌توان درون این کانتینر قرار داد به ظرفیت 26630 کیلو گرم است.

انواع کانتینر یخچالی

کانتینر یخچالی نوعی کانتینری است که علاوه بر این که خاصیت عایق بندی دارد دارای یک سیستم سرمایشی هم است. درون آن یک سیکل تبرید ها قرار دارند که آن را در درجه زیر صفر و روی یک دمای مشخص نگه می‌دارد.

کانتینر بخچالی را کانتینر سرو خانه ای هم می‌نامند. این کانتینر ها کمی با ساسر کانتینر ها از لحاظ قیمت و مدل فرق می‌کند قیمت بالای این کانتینر ها بخاطر این است که جنسش علاوه بر این که از عایق بندی بدنه ای است دارای سیستم خنک کننده هم میباشد که در داخلش قرار می‌گیرد.

کانتینر یخچالی به طور کلی سیستمش از یک کمپرسور سه فازه ساخته شده است.که برای خنک کننده داخلش احتیاج به برق سه فازه شهری دارد.

ابعاد کانتینر یخچالیابعاد یخچالی

کانتینر های یخچالی را هم می‌توانید بر اساس محل قرار گیری سیستم سرمایشی به دو دسته تقسیم کرد. دسته هایی به نام کانتینر یخچالی یک پارچه و کانتینر یخچالی خارجی تقسیم می‌شوند.

کانتینر یخچالی از نوع یک پارچه اش یک سیستم سرمایشی داخل بدنه این سازه قرار دارد. و بخش خیلی کمی از فضای داخل کانتینر را اشغال می‌کند.

کانتینر یخچالی از نوع خارجی اش سیستم گرمایشی اش خارج از بدنه کانتینر است که در پشت آن در قسمت بالا قرار می‌گیرد.

کانتینر یخچالی یک پارچه فضایی حدودا دو متر را اشغال می‌کند که در انتهای کانتینر جای می‌گیرد. هر کدام از کانتینر های یخچالی 40 فوت 2 فوت آن به قسمت سیستم سرمایشی تعلق می‌گیرد. همچنین به دلیل عایق دار بودن بدنه کانتینر های یخچالی خامت بدنه آن تقریبا حدود 5 تا 10 سانت نسبت به کانتینر های معمولی است.

کف کانتینر یخچالی

کف کانتینر یخچالی بر خلاف کانتینر های معمولی جنس کفی های کانتینر معمولی از چوب ها و تخته های چند لایه است. و یا از ورقه های فلزی درست شده اند. کفی کانتینر های یخچالی از پروفیل های فلزی تشکیل شده اند که بیشتر از جنس آلمینیوم است.

کفی  کانتینر یخچالی را کفی Tشکل می‌نامند زیرا شیار های ایجاد شده باعث میشود جریان هوا به راحتی به همه جای کانتینر انتقال پیدا کند. (کانتینر پیش ساخته)

کانتینر یخچالی دیواره هایی مانند کفی آن دارند که به صورت ساندویچ پانل و از آلمینیوم و استیل با لایه های عایقی تشکیل می‌شوند. همچنین به دمای داخل کفی هم کمک می‌کنند. کانتینر یخچالی برای بار هایی از جمله مواد غذایی میوجات و سبزیجات و همچنین تجهیزات آزمایشگاهی استفاده می‌شود.

انواع کانتینر عایق دار

کانتینر عایق دار با مکانیزمی که دارد باعث می‌شود دما ثابت بماند و امکان باعث می‌شود هوا به داخل کانتینر نشود و همچنین باعث خروجش هم می‌شود.

کانتینر عایق دار را میتوان به کانتینر های حمل مواد غذایی منجمد و همچنین کانتینر های ویلایی و استخری اشاره کرد. از این کانتینر عایق دار برای حمل داروها و گوشت های منجمد غیره استفاده کرد.

کانتینر مخزن دارمخزن دار

کانتینر مخزن دار باعث بهره وری واگن های راه آهن و همچنین حمل بارهای نفتی در فصول مختلف می‌شود. کانتینر مخزن دار علاوه بر این که از واگن های لبه کوتاه حمل می‌شوند. انعطاف پذیری بیشتری برای حمل کالا با واگن های راه آهن را ایجاد می‌کند.

کانتینر مخزن دار یکی از زیر مجموعه های انواع کانتینر های حمل و نقل است. تقریبا حدود چند دهه است که در جهان متداول شده است. (کانتینر دوبلکس)

کانتینر مخزن دار در حمل کالاهایی از جمله گاز ها مایعات و جامدات در صنایع های پترو شیمی نفتی و گازی و همچنین در صنایع غذایی و کشاورزی کاربرد دارد.

کانتینر مخزن دار دارایی فوایدی همچون کم هزینه بودن و ظرفیت حمل بالا و همچنین از نظر ایمنی و محیط زیستی با استاندارهای بین المللی است.

کانتینر مخزن دار دارای ظرفیتی 63 متر مکعبی با طول بدنه 13200میلی میتری و عرض بدنه 3100 میلی متری با ارتفاع 4270 میلی متری است. بدنه کانتینر های مخزن دار یک جداره ای و دوجداره ای است.

کانتینر تهویه دار

کانتینر تهویه دار اکثرا برای جابجایی هایی که مدت زمان زیادی دارن به کار می‌رود. محصولاتی که اگر در اتر مجاورت بودن هوا قرار می‌گیرند استفاده می‌شوند. محصولاتی مانند مواد غذایی خشک و حبوبات. بعضی مواقع هم می‌توان به جای کانتینر تهویه دار از کانتینر یخچالی استفاده کرد.

کانتینر بغل باز شوبغل باز شو

کانتینر بغل باز شو کانتینری است که درب هایش از بغل باز می‌شود و انواع مختلفی دارد. 1بغل باز شو دو درب 2 بغل باز شو چهار درب 3 بغل بازشو چادری.

کانتینر بغل باز شو دو درب :دو درب در بخش های طولی کانتینر وجود دارد که  جهت مخصوص بارگیری محصولات کوچک است.

کانتینر بغل باز شو چهار درب:در این نوع کانتینر کلا دور تا دورش درب وجود دارد و این نوعش مخصوص کالاهایی که حجم بزرگ دارند استفاده می‌شود. (کانتینر پلیس)

کانتینر بغل باز شو چادری :این نوع کانتینر دو طرفش باز است. و دو طرف دیگرش از چادر های برزنتی پوشیده شده اند. و همچنین در این نوع باید کالا ها داخل با قلاب های محکم بسته شوند. تا موقع حرکت از جای خود تکان نخورند و جابجا نشوند.

کانتینر خشک

کانتینر خشک یکی از پر کاربرد ترین و رایج ترین کانتینر به حساب می‌آید. و برای حمل و جابجایی کالاهای غیر فاسد شدنی و خشک استفاده می‌شود. این نوع کانتینر در اندازه های 10 فوتی، 20 فوتی و 40 فوتی ساخته می‌شوند.

کانتینر فلت

کانتینر فلت نوعی کانتینر است که دیواره های طولی و سقف ندارد. این کانتینر ها در ابعاد 20 فوتی و 40 فوتی ساخته می‌شوند. کاربرد این نوع کانتینر برای کالاهایی که بسیار بزرگ و حجیم اند مانند لوله ها فولاد ها تیرچه ها وغیره مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کانتینر صاف یا کف صاف

کانتینر صاف یا کف صاف برای حمل کالاهایی که شکل هندسی منظمی ندارند مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع کانتینر برای حمل و نقل های دریایی کمک زیادی می‌کند.

Rate this post