کانتینر فروشگاهی
همان طور که از اسمش پیداست این نوع کانتینر بیشتردر فروشگاه ها کارایی دارد. به این منظور که هر کانتینر بیشتر درنزدیکی های فروشگاه ها یا در مکان هایی که نیاز به فروشگاه دارد. ولی از نموع کوچکتر آن که هر کدام میتوانند برای مواردی کارایی داشته باشند.
این نوع کانتینر ها در ابعاد 20 و 40 فوتی برای حمل و نقل و جا به جایی کالا به صورت دریایی کارایی به خصوصی دارند. که توسط طراحان معماری و مهندسین ساخته و تولید می شوند این نوع کانتینر ها طراحی های متفاوتی دارند. (کانکس) و هر کدام در جاهای مختلف قرارمی گیرند حتی از این کانتینر ها شرکت های بزرگ برای محصولات ماشین و حمل ونقل و جا به جایی نیز استفاده می کنند.
مانند شرکت بی ام و که ماشین های خود را درون این نوع کانتینر ها قرار می دهند و هر کدام را یا به جایی می فروشند. یا هر کدام را برای فروش میگذارند و در کل این نوع کانتینر ها کارایی متفاوتی دارند. و همچنین علاوه بر این کاربرد ها باید از نظر مقاومت و پایداری نیز باید بهترین نوع باشد.
جهت مشاوره و خرید انواع کانکس و کانتینر با شماره 09122753600 تماس حاصل فرمایید.
ویژگی های کانتینر فروشگاهی
تا در آسیب دیدگی جلوگیری کنند محکم بودن و مقاومت بدنه خارجی و جداره ها، زیبایی و سادگی یا اصطلاحا خوش تراش بودن این سازه ها باعث به وجود آمدن نوع جدیدی ازآن هستیم.اوایل از این نوع کانتینر ها به عنوان انبار و یا تعمیرگاه های سیار کنار جاده ای استفاده می شد. ولی الان یک سری ماشین ها هستند که مانند برگر و فروشگاه ها و نمایشگاه های مختلفی هستیم.
که با ایجاد تغییرات در این سازه ها به وجود می آید و طول عمر مفید یک کانتینر نو بین 25 تا 30 سال است. حال به هر دلیلی کسی بخواهد کانتینر فروشگاهی خود را بفروشد بعضی شرکت ها هستند که کانتینر شما را می خرند. و یا حتی ی کانتینر دیگر نیز به شما به عنوان کالایی برای معاوضه می دهند.
و حتی میتوان از یک سری از شرکت ها به عنوان اجاره ای نیز پرداخت کرد که هر کدام ممکن است. شرایطی برای اجاره دادن داشته باشند و حتی ممکن است مقرون به صرفه تر باشد. زیرا یک کانتینر نو هزینه و امکانات داخل ان خلی بیشتر از یک کانتینر اجاره ای است. (کانتینر معدن)
کاربرد های کانتینر فروشگاهی
یک، کانتینر رستورانی و فست فود ،دوم کانیتنر گلخانه ای ،سوم کانتینر تجاری ، چهارم کانتینر سوپر مارکت ، کانتینر پاساژ یا مرکز خرید است.
تامین آب و برق کانتینر فروشگاهی
در این نوع کانتینر برای تامین روشنایی و راه اندازی و بهره گیری از وجود نیروگاه های برق می باشند. که انواع روشنایی ها خارجی و داخلی سیستم های تهویه هوا و همینطور انواع هود و آشپزخانه و غیره… نیاز به یک منبع برق مناسب داریم.بهترین روش برای تامین برق کانیتنر استفاده از برق شهری و یا روستایی می باشد. (کانتینر کوچک)
در مناطقی که دسترسی به شبکه برق امکان پدیر نیست معمولا از موتور بنزینی و دیزل استفاده می شود. همچنین در موارد پیشرفته تر برای تامین برق کانتینر ها از پنل های خورشیدی بهره می گیرند.همینطور برای تامین آب در کانتینر ها از مخزن های آب استفاده می شود که اندازه حجم مخزن آب، با توجه به نوع کاربری کانتینر و میزان مصرف آب،متفاوت و متغیر است.
ساخت کانتینر فروشگاهی
برای ساخت این کانتینر های فروشگاهی باید ابتدا با یک شرکت توافق به همکاری برای خرید کنید تا ارتباط بگیرید. و در اسرع وقت طی هماهنگی با شما تماس بگیرند که هر کدام را مو به مو برایش توضیح دهید. به عنوان مثال با طراحان ارتباط میگیرید که نمای ظاهری را از چه رنگ هایی استفاده نمایید.
و امکانات داخلی و شرایط بازشو ها و همچنین ابعاد و طرح و اندازه ها را نیز باید هماهنگ کرد. که در صورت نیاز امکان تغییر یا حذف گزینه های مربوطه باشد یا در برخی موارد ممکن است که یک عدد جوابگو نباشد. و لازم باشد از ترکیب دو کانتینر استفاده کرد که به این صورت است. که یکی از دیواره های آن را برش داده و به یکدیگر متصل کرده باشد.
و همه ی اینها بستگی به میزان فضای مورد نیاز خریدار دارد که باز هم این مورد دست مشتری یا کاربر بوده است. دیگر امکانات و جزئیات کار نیز متفاوت بوده است. و امکان دارد نیازمند یک کرکره برقی و یک بازشو رو به بالا باشد. و یا پنجره های کوچکی برای تحویل محصول داشته باشد که همه ی اینها در زمان طراحی و گفتگو با متخصصان این موضوع مورد بحث قرار می گیرد.
طراحی داخلی کانتینر فروشگاهی
البته دکور کردن و طراحی داخل کانتینر فروشگاهی نیز بسیار مهم بوده زیرا همانگونه که می دانید. این سازه ها دارای هیچ گونه امکانات از جمله برق کشی و یا دیواره ها و سقف دکوراتیو نبوده است. زیرا از پایه جهت حمل کالا ساخته شده و کاربری انسانی نداشته است . در اینصورت اگر ما بخواهیم از آن ها به عنوان کاربری های انسانی استفاده کنیم.
نیاز این هستیم که داخل دکور و تجهیز گردد بخصوص اگر در آن کارهایی مربوط به اغذیه و فست فود می خواهیم انجام دهیم. زیرا در این موارد مسئله بهداشت نیز بسیار مهم می گردد. که همه ی اینها نوعی از مراحل ساخت یک کانتینر فروشگاهی است.
که هرکدام برای موضوعی و مسئله ای مهم هستند. به همین خاطر ساخت کانتینر فروشگاهی مسئله ای است که باید جدی گرفت.
بیشتر بخوانیم : کانتینر بزرگ
مراحل ساخت کانتینر فروشگاهی
پس از مشخص شدن ابعاد و اندازه و طرح ها و فضای مورد نیاز ابتدا باید نقشه ها و رند کار ترسیم و مشخص شود. باید ابتدا داخل کانتینر به پروفیلهای رایج 40 در 40 سنگین کاملا پروفیل کشی انجام میگردد. پس در این مرحله دیواره ها با فوم پلی یورتان درز بندی شده و سپس عایق بندی می شود.
پس از مرحله عایق کاری نمای داخلی سازه کار میگردد که می توان از کناف و یا دیوارپوش استفاده کرد. کف نیز باید از نوع سنگ و یا می توان به خاطر دید نمای داخلی فروشگاه از پنجره های طولی با شیشه های رفلکس استفاده گردد. و سپس اقدام به تهیه یک سازه کانتینری با ابعاد مرود نیاز به صورت خام کنیم.
سپس مراحل مشخص شده را در نقشه دیواره ها را برش داده و محل نصب درب و پنجره یا بازشو و کانتر فروش ، ویترین و تحویل محصول را ایجاد نموده . سپس جداره های داخلی را عایق بندی و دیوار پوش را نصب می کنیم. در مرحله بعدی از طریق داکت کشی های استاندارد ایجاد شبکه برق کشی و کابل کشی کورد نیاز را نموده،کلی پیزها را نصب کنیم.در نهایت رنگ آمیزی جداره خارجی و یا تزئین آن به روش های مختلف انجام و کانتینر فروشگاهی اماده بهره برداری خواهد شد.
که این مراحل ساخت باید باشد تا بتوانیم یک نقشه و مشخصه ای از این محصول داشته باشیم.
مشخصات فنی کانتینر فروشگاهی
سال ساخت دیواره ها حتما باید از حد استاندارد بیشتر نباشد. و دیواره های کانیتینر دارای زنگ زدگی و بصورت یکپارچه باشند و تخته های کف کاملا سالم باشند. و یا حتی لاستیک های دور بها سالم باشند و اخرین مشخصه فنی سازه باید نسبت به نفوذ آب باران و برف عایق باشد. (انواع کانتینر)
قیمت کانتینر فروشگاهی
این مورد یعنی قیمت این محصول یا کانتینر فروشگاهی به ابعاد و شرح عملیات هایی که می بایست. برای ارتفاع کانتینر از حالت انباری به فروشگاهی انجام شود وابستگی داشته است. و برآورد هزینه های ساخت آن پس از تعیین پلان مورد نیاز قابل برآورد بوده است.
و ممکن است دو سازه با ابعاد یکسان از نظر قیمت دارای تفاوت های زیادی با هم باشند. چرا که امکانات داخلی و شرایط انها با یکدیگر متفاوت است.